Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Τσικνοπέμπτη 2024

  

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε η γιορτή της Τσικνοπέμπτης στις 7 Μαρτίου 2024 στο χώρο του Σχολείου μας. Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, την συνεργασία του Διευθυντή κ. Πασσά Βαγγέλη και της κ. Δημοπούλου Ελένης από το Νηπιαγωγείο και φυσικά την εθελοντική συμμετοχή γονέων, γιορτάσαμε την ημέρα αυτή, χαρίζοντας χαμόγελα & χαρά στα παιδιά μας.

Με διάθεση, όρεξη και οργάνωση, δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να  μοιραστούν γευστικά και ζεστά σουβλάκια στην ώρα τους σε όλα τα παιδιά μας.

Το πετύχαμε για ακόμη μια χρονιά, ψήνοντας περίπου 700 σουβλάκια.

Ένα μεγάλο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" στους Διονυσία Αργυρίδη CHEF, Ελένη Κοτσώνη, Μαρία Ξερογιάννη, Βασίλη Κόκκινο, Ανδρέα Αντωνόπουλο, Νίκο Σκόνδρα, Νίκο Γεωργόπουλο και Νίκο Ανδρικόπουλο οι οποίοι από νωρίς το πρωί παρευρέθηκαν και βοήθησαν στο ψήσιμο και στο μοίρασμα. Η συμβολή τους ήταν καθοριστική.

Επίσης να σημειωθεί ότι στις 25 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία ο αποκριάτικος χορός μας, όπου σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχής κόσμου αλλά και ρεκόρ στα προσφερόμενα δώρα, περίπου 100, που μοίρασε η λαχειοφόρος μας.

Τέλος ο Σύλλογός μας συμμετείχε φέτος, ύστερα από πολλά χρόνια, στην Καρναβαλική Παρέλαση των μικρών, με θέμα “Piper & Leon Stars”.

Σας ευχόμαστε καλές Απόκριες με υγεία στις οικογένειές σας & καλή Πρόοδο στα παιδιά μας.

Και του Χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου